"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Corona | Zes nieuwe fiscale steunmaatregelen, o.a. eenmalige verhoging vrije ruimte werkkostenregeling

28 / 04 / 2020
Nieuws

Het kabinet heeft vrijdag 24 april 2020 zes nieuwe (belasting)maatregelen aangekondigd om voornamelijk ondernemers te ondersteunen.

Lees verder

Tijdelijke versoepeling verschillende fiscale regelingen

15 / 04 / 2020
Nieuws

De staatssecretaris heeft in een beleidsbesluit aangegeven dat de bijzondere omstandigheden als gevolg van de coronacrisis aanleiding geven voor tijdelijke versoepelingen van verschillende fiscale regelingen. Eén daarvan is de vaste reiskostenvergoeding.

Lees verder

Hoe om te gaan met een verzoek van de werknemer om al toegekend verlof in te trekken?

3 / 04 / 2020
Nieuws

Alle beperkingen als gevolg van de coronacrisis leveren op dit moment ook vragen op over vakanties.

Lees verder

Akkoord over financiële steun voor huisartsen

3 / 04 / 2020
Nieuws

Er komt een pakket aan financiële maatregelen voor huisartsen. LHV, VPH, InEen, NZa en de zorgverzekeraars zijn het daarover eens geworden. Deze financiële steun moet de continuïteit van huisartsenpraktijken en -posten borgen.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.