"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

b+p Belastingadviseurs is erkend RB kantoor

21 / 01 / 2019
Nieuws

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat het Register Belastingadviseurs (RB) op 16 januari jl. b+p Belastingadviseurs heeft benoemd als erkend RB-kantoor.
Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB.

Lees verder

Forfaitaire rendementen en heffingsvrije vermogen 2019

5 / 10 / 2018
Nieuws

In een brief aan de Tweede Kamer heeft Staatssecretaris van Financiën Menno Snel de forfaitaire rendementen per vermogensschijf en de hoogte van het heffingsvrije vermogen in Box 3 over het jaar 2019 bekend gemaakt.

Lees verder

Pakket Belastingplan 2019 treft volgens het RB zowel mkb als particulier

20 / 09 / 2018
Nieuws

Het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging van fiscalisten voor het mkb, vindt dat het Belastingplan 2019 vooral weinig oog heeft voor het mkb. Maatregelen als het afschaffen van de dividendbelasting en het beperken van de verlaging van het vpb-tarief zijn zeker nadelig voor het mkb.

Lees verder

Contouren voor de nieuw subsidieregeling voor monumentenpand (woonhuis) worden zichtbaar

11 / 09 / 2018
Nieuws

Met ingang van 2019 zal de fiscale aftrek van onderhoudskosten voor monumentenpanden vervallen en komt daarvoor in de plaats een subsidieregeling. Het beleidskader voor deze subsidieregeling is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) bekend gemaakt.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.