"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Wet temporisering verhoging AOW-leeftijd

8 / 07 / 2019
Nieuws

De Eerste Kamer heeft deze week ingestemd met het wetsvoorstel van Minister Wouter Koolmees voor de langzamere verhoging van de AOW-leeftijd. Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer ging akkoord met het wetsvoorstel dat op 1 januari 2020 in werking zal treden.

Lees verder

Persoonlijk ontwikkelbudget voor iedereen

4 / 06 / 2019
Nieuws

Zowel werkenden als niet-werkenden kunnen straks een persoonlijk ontwikkelbudget voor scholing en ontwikkeling aanvragen. Zij kunnen dat inzetten om bijvoorbeeld een mbo-diploma te halen, maar ook om een sector-erkend certificaat te halen of om een cursus te volgen. Het doel is dat meer mensen zich gaan ontwikkelen tijdens hun loopbaan, en dat ze zo beter inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt.

Lees verder

Kantoor b+p Belastingadviseurs gesloten op vrijdag 31 mei 2019

8 / 05 / 2019
Nieuws

In verband met een collectieve vrije dag is het kantoor van b+p Belastingadviseurs gesloten op vrijdag 31 mei 2019 (dag na Hemelvaartsdag).

Lees verder

b+p Belastingadviseurs is erkend RB kantoor

21 / 01 / 2019
Nieuws

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat het Register Belastingadviseurs (RB) op 16 januari jl. b+p Belastingadviseurs heeft benoemd als erkend RB-kantoor.
Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.