"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Aanvragen continuïteitsbijdrage mogelijk tot en met 14 juli

25 / 06 / 2020
Nieuws

Een groot aantal zorgaanbieders met een jaaromzet lager dan 10 miljoen euro komt sinds 15 mei in aanmerking voor een maandelijkse continuïteitsbijdrage. Het is voor deze groep zorgaanbieders nog tot en met dinsdag 14 juli mogelijk om een continuïteitsbijdrage aan te vragen.

Lees verder

Regeling NOW 2.0 – nieuwe voorwaarden en wijziging NOW 1.0

25 / 06 / 2020
Nieuws

Minister Koolmees biedt de Tweede Kamer de Tweede tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW 2.0) aan. Het kabinet publiceert donderdag 25 juni de nieuwe NOW-regeling met daarin de voorwaarden van deze subsidie uit het tweede noodpakket (juni t/m september) in de Staatscourant. De regeling staat al wel op Rijksoverheid.nl.

Lees verder

Continuïteitsbijdrage zorgverzekeraars

24 / 06 / 2020
Nieuws

Er bestaan onder onze cliënten werkzaam in de zorg veel vragen over de continuïteitsbijdrage van de zorgverzekeraars.

Lees verder

Aanvragen verlenging bijzonder uitstel van betaling vanaf 2e helft juni

9 / 06 / 2020
Nieuws

Heeft u (voor uw klant) in maart bijzonder uitstel van betaling gevraagd vanwege de coronacrisis? Dan loopt dat uitstel binnenkort af. De Belastingdienst verwacht dat u in de 2e helft van juni verlenging van dit uitstel kunt aanvragen met een online formulier. De Belastingdienst vraagt u te wachten tot het formulier beschikbaar is.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.