"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Verlaging gebruikelijk loon vanwege coronacrisis toegestaan

2 / 04 / 2020
Salaris

Als de coronacrisis grote gevolgen heeft voor de omzet en liquiditeit van een bv, mogen de bv en aanmerkelijkbelanghouder gedurende 2020 tijdelijk een lager maandloon afspreken. Dit meldt het Forum Fiscaal Dienstverleners.

Lees verder

Advies VZA om salarissen Cao Apotheken per 1-4-2020 vrijwillig te verhogen

31 / 03 / 2020
Salaris

30 maart 2020 heeft VZA laten weten dat het waarschijnlijk nog enige tijd zal duren voordat er een nieuwe Cao Apotheken kan worden afgesloten.

Lees verder

Compensatieregeling transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid

31 / 03 / 2020
Salaris

Met ingang van 1 april 2020 om 7.00 uur kunt u een compensatie van de door u betaalde transitievergoeding aanvragen. In het stappenplan van het UWV vindt u tips voor het invullen van de aanvraag.

Lees verder

Noodpakket voor banen en economie, de stand van zaken

30 / 03 / 2020
Salaris

Afgelopen zaterdag, 28 maart 2020, is bijgaand overzicht gepubliceerd met de huidige status van openstelling van de diverse maatregelen met betrekking tot het corona-virus.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.