"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Herhaald bericht: Gegevensuitwisseling tussen salarisadministratie en De Amersfoortse gerealiseerd

25 / 04 / 2019
Salaris

Onderstaand herhalen wij ons bericht van 13 juli 2018 waarin wij hebben gemeld dat er een automatische koppeling mogelijk is voor de verzuimverzekering van De Amersfoortse en onze salarisadministratie. Voor zover u hier nog geen gebruik van maakt en dat wel wenst, kunt u op de website van De Amersfoortse een machtiging invullen om een en ander in gang te zetten.

Lees verder

Nieuwe salarisbedragen Cao Apotheken per 1 april 2019 beschikbaar

22 / 03 / 2019
Salaris

De nieuwe salarisbedragen voor de cao Apotheken per 1 april 2019 zijn gepubliceerd en staan op onze website. U kunt deze vinden op de pagina Tools, bij Cijfers.

Lees verder

Voorlopige berekeningen Wet tegemoetkomingen loondomein verstuurd.

27 / 02 / 2019
Salaris

Ruim 140.000 werkgevers krijgen van UWV een voorlopige berekening van de tegemoetkomingen uit de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) over 2018. Vandaag begint UWV met het versturen. Op 14 maart vallen de laatste voorlopige berekeningen op de mat.

Lees verder

Pro forma (salaris)berekeningen 2019 beschikbaar

26 / 02 / 2019
Salaris

Met ingang van vandaag is pro forma salarisberekeningen 2019 beschikbaar. U vindt dit Excel-document op de pagina Tools bij Downloads. Bij de salarisberekeningen is een extra rubriek toegevoegd: het woonland.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.