"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Vervanging van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) nogmaals uitgesteld.

10 / 12 / 2018
Salaris

De vervangende regelgeving voor de Wet DBA is opnieuw uitgesteld voor tenminste één jaar. Invoering voor 1 januari 2022 valt niet te verwachten.

Lees verder

Herhaald bericht! Subsidieregeling praktijkleren (BBL). Aanvragen tot 17 september 2018 17.00 uur.

15 / 08 / 2018
Salaris

Vanaf 2 juni 2018 kunt u bij RVO.nl de subsidieaanvraag indienen voor het studiejaar 2017/2018. Het uiterste tijdstip van aanvragen is 17 september 2018 17.00 uur. Aanvragen die RVO.nl na dit tijdstip ontvangt, komen niet in aanmerking.

Lees verder

Gegevensuitwisseling tussen salarisadministratie en De Amersfoortse gerealiseerd

13 / 07 / 2018
Salaris

De Amersfoortse heeft als eerste inkomensverzekeraar een koppeling ontwikkeld tussen de salarissoftwarepakketten van werkgevers en het administratiesysteem van de collectieve inkomensverzekeringen. Bij deze salariskoppeling worden de medewerkersgegevens uit het salarissoftwarepakket een keer per maand automatisch in de administratie van De Amersfoortse overgezet en verwerkt in de verzekering(en) van de werkgevers. Tot nu toe moesten werkgevers deze gegevens handmatig aanleveren.

Lees verder

Mobiele telefoon: wanneer gericht vrijgesteld?

4 / 07 / 2018
Salaris

Een vergoeding, verstrekking of terbeschikkingstelling van een mobiele telefoon is gericht vrijgesteld als deze telefoon voldoet aan het noodzakelijkheidscriterium. Wat dit betekent en welke voorwaarden hiervoor gelden, leest u in deze handreiking.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.