"10% van de openbare apotheken is cliënt van b+p Belastingadviseurs" Ed Brouwer "Wij zijn een middelgroot advieskantoor, maar klein genoeg om onze cliënten persoonlijk te kennen" Maarten van der Pijl "Met een stabiel personeelsbestand zijn wij u graag jarenlang van dienst" Ed Brouwer "Onze kostenbenchmark is een uniek sturingselement voor apotheken" Leo Postma "Salarisadministratie is meer dan een bruto-netto berekening" Ton Blom

Toch geen wettelijke minimumbeloning voor zzp’ers

23 / 06 / 2020
Salaris

Het kabinet heeft besloten om de conceptwetsvoorstellen voor een minimumbeloning voor zzp’ers en een zelfstandigenverklaring niet verder uit te werken. Daar zijn diverse redenen voor, waaronder de te grote administratieve lasten voor zelfstandigen.

Lees verder

Werkgevers mogen mondkapjes onbelast vergoeden

19 / 05 / 2020
Salaris

Een werkgever mag de kosten van mondkapjes onbelast vergoeden aan zijn werknemers (gerichte vrijstelling in de werkkostenregeling).

Lees verder

Overwerk en premiedifferentiatie – lage premie in 2020 niet herzien

23 / 04 / 2020
Salaris

De bepaling dat voor vaste werknemers die in een kalenderjaar meer dan 30 procent hebben overgewerkt de hoge WW-premie moet worden afdragen wordt voor 2020 voor alle werkgevers opgeschort.

Lees verder

Verlaging gebruikelijk loon vanwege coronacrisis toegestaan

2 / 04 / 2020
Salaris

Als de coronacrisis grote gevolgen heeft voor de omzet en liquiditeit van een bv, mogen de bv en aanmerkelijkbelanghouder gedurende 2020 tijdelijk een lager maandloon afspreken. Dit meldt het Forum Fiscaal Dienstverleners.

Lees verder

Wij schrijven regelmatig nieuwe stukken omtrent onze werkzaamheden en ontwikkelingen in diverse categorieën.